Interesse?

In tegenstelling  tot wat veel mensen denken, is de sfeer in huis zeker niet triest en wordt het werk door de vrijwilligers zelf absoluut niet als zwaar beoordeeld. Natuurlijk wordt er soms (mee) gehuild en getreurd. Er heerst een positieve energie, die door alle betrokkenen als zodanig wordt ervaren.
Vele handen maken licht werk. Voor vrijwilligers gelden geen vooropleidings- of ervaringseisen. Met de juiste motivatie en instelling en een stukje training in vooral praktische zaken kun je aan de slag. Vrijwilligers kunnen op dagen en tijden die hun schikken enkele of meerdere 4-uurs-diensten per maand meedraaien. Iedere maand wordt er een gedetailleerde planning gemaakt, waarbij met de wensen van de vrijwilligers zoveel mogelijk rekening wordt gehouden. Er zijn geregeld informatiebijeenkomsten en de vrijwilligers worden van alle relevante ontwikkelingen via email direct op de hoogte gesteld.

Als u interesse heeft om vrijwilliger te worden, dan bent u te allen tijde welkom om in Bronnerhof  te komen kijken, te praten met vrijwilligers en een indruk op te doen.

Hiervoor belt u het beste met Bronnerhof (046-4861604) of u kunt gewoon binnenlopen op de 1e dinsdag van een nieuw kwartaal van 15-16 uur. We zijn ook bereikbaar per mail.