Faciliteiten

Bronnerhof is gevestigd in het voormalig St.Joseph-klooster achter de kerk in Born. Een schitterend pand dat door de stichting zeer ingrijpend is verbouwd om te voldoen aan alle eisen.
In Bronnerhof zijn 5 eenpersoonskamers, alle op de begane grond. Elke kamer is voorzien van een elektrisch verstelbaar zorgbed, nachtkastje, kast en zitje. De kamer heeft verder een wastafel, TV en internet. Aanpassing aan persoonlijke wensen van de bewoner met privé-spulletjes, zoals een kastje, stoel en natuurlijk foto’s is mogelijk. Voor familie kan een bed op de kamer bijgezet worden of er kan gebruik worden gemaakt van één van de logeerkamers.
Er is een volledig ingerichte keuken en een grote gemeenschappelijke woonkamer met een grote eettafel, een zithoek en TV/DVD hoek. Tevens is er een grote rolstoel toegankelijke badkamer uitgerust met een speciale kantelbare douchestoel. Bronnerhof beschikt daarnaast over een eigen kapel die als stilteruimte dienst kan doen.
Aan de achterzijde van het royale pand is de prachtig aangelegde tuin toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Een huisdier op de kamer kan onder voorwaarden worden toegestaan.

Dagelijks wordt na overleg met de gasten de verse warme maaltijd bereid.
 

Klik hier voor foto's Klim hier voor een filmpje